Små chokoladekager


Sprøde og bløde chokoladekager

  • 100g hvedemel
  • 20g kakao
  • 45g brun farin
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 100g smør i tern (evt.70g smør og 30g margarine)
  • 60g mørk chokolade
  • 1 æg

Bland mel, kakao, vaniljesukker, brun farin og bagepulver i en skål. Kom koldt smør i og rør godt til, til dejen samles efter lidt tid. Tilsæt hakket chokolade og æg. Æld dejen sammen og rul til 2 pølser med 5 cm i diameter. Dejen lægges i køleskabet i en time eller i fryseren i 10 min. Skær dejen i skiver på godt 1/2 cm og bag kagerne i 9-10 min i 180g. Lad dem køle lidt af og smag de lækre små sprøde kager, der stadig er bløde indeni.

Tags: , , , , , , , , , , ,