Squashkage


Krydret squashkage

  • 500 g squash
  • 2 dl olie (f.eks rapsolie)
  • 3 æg
  • 150 g sukker
  • 50 g honning
  • 350 g mel
  • 2,5 tsk bagepulver
  • 1 stk salt
  • 3 tsk kanel
  • 2 tsk nelliker, stødt
  • 2 tsk ingefær
  • 1 tsk kardemomme
  • evt tahin

Bland mel, bagepulver og krydderier i en skål. Pisk æg og sukker luftigt i en skål for sig. Hæld det over i skålen med tørre ingredienser og tilsæt olie og honning. Riv squash på et rivejern og hæld det i skålen. Rør det hele godt sammen. Smør 2 rugbrødsforme og bag kagen i ca 40 min ved 200°. Kagen kan også bages i en springform, hvor den skal have ca 55 min. Tjek om den er færdig ved at stikke en strikkepind eller spids kniv i kagen. Hvis dejen ikke hænger ved kniven, er kagen færdig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,