Pebernødder

125g sukker
125g smør
1/2 dl piskefløde
250g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk ingefær, fintrevet
1/2 lille økoappelsin, saft og ca. 1 tsk fintrevet skal heraf
1/4 tsk kanel
1 knivspids kardemomme
1 knivpsids kværnet peber
1 knivspids stødt nelliker

Pisk smør og sukker hurtigt sammen og rør piskefløde i.
I en skål for sig røres de tørre ingredienser sammen med fintrevet appelsinskal.
Derefter røres det sammen med de våde ingredienser fra den anden skål.
Saml dejen kort og sæt den evt på køl i 5-10 min.
Rul den ud i lange pølser og skær i ca 1x1cm.
Tril pebernødderne til kugler og stil dem på bageplader.
Bag dem ved 185 grader i 8-10 min eller 175 i varmluftovn.
Lad dem køle af på en rist, evt. ved et åbent vindue.