Spaghetti med pesto og kylling


Spaghetti med basilikumspesto, kylling, aubergine og peberfrugt

  • 220 g fuldkorns spagetti
  • 4 spsk basilikumpesto
  • 1 aubergine/squash
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 250 g kyllingebryst
  • timian, basilikum, salt, peber
  • lidt rapsolie til stegning

Skær kyllingen, peberfrugt og aubergine i mindre stykker, men steg dem med god varme hver for sig, med lidt salt, peber, timian og basilikum. De skal steges og ikke koges, så brug et par store pander/gryder eller gør det i omgange. Kyllingen skal lige akkurat være gennemstegt og grøntsagerne skal have ca. 10 min hver. Kog spagettien al dente, held vandet fra og bland basilikumspestoen i. Frisk og gerne hjemmelavet pesto fungerer bedst, se opskrift på basilikumpesto her. Bland forsigtigt rundt, tilsæt kylling, aubergine og peberfrugt og rør igen. Serveres med ekstra pesto og parmesan.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,