Thai fiskefrikadeller med rodfrugter



Thai fiskefrikadeller med rodfrugter

  • kartofler
  • gulerødder
  • rødbeder
  • jordskokker
  • rapsolie
  • remoulade
  • 400g fiskefars, f.eks lavet af torsk og laks
  • et skvat soja
  • 2cm ingefær
  • 1 fed presset hvidløg
  • citron

Rens kartofler, gulerødder, rødbeder og jordskokker og skær dem i pommesfrites størrelse. Steg rødbeder på en pande for sig, for at bevare farverne. Steg først gulerødder i et par min. og tilsæt så kartofler og jordskokker. Steg alle rodfrugter til de er møre.

Lav eller køb fiskefars af torsk, rødspætte eller laks.
Rør den sammen med soja, ingefær, hvidløg og citron.
Brug to skeer, dyppet i vand, til at forme fiskefrikadellerne med.
Varm olie på en pande og steg dem til de er gyldne.

Server med citron og remoulade.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,