Bagt butternut squash


Butternut squash med rødløg og gulerødder

  • 1 butternut squash
  • 3 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 4 spsk rapsolie
  • salt, peber
  • soja
  • rapsolie/olivenolie
  • 1 spsk ristede sesamfrø
  • 3 cm ingefær
  • salt, peber

Varm ovnen til 220°. Skær skralden af squashen og skrab kernerne ud. Skær den i tern på 1×1 cm, skær gulerødder i skiver af 1 cm og skær rødløgene i mindre både. Fordel det hele på en bageplade og vend det i salt, peber og olie. Bag det i ovnen i ca. 15 min. Bland soja, lidt olie, ingefær, salt og peber og held det over de bagte rodfrugter og vend rundt i det. Rist sesamfrø gyldne på en pande og strø over lige før servering. Smager fantastisk som det er, men er også godt til kylling eller en god oksesteak.

Tags: , , , , , , , , , , , ,