Indonesisk rejesuppe
Indonesisk rejesuppe med ingefær og mango (2 pers)
- 1 stort løg
- 1 stort fed presset hvidløg
- 2 tsk rød karrypasta
- 100g rejer
- 1 dåse hakkede tomater
- ca. 1 dl kokosmælk
- 3 blade hvidkål eller 2 håndfulde sprød salat
- 2cm ingefær
- 1/2 mango (kan til nød erstattes af fersken)
- 1 dl vand
- 1/2 chili
- salt, peber, soja, koriander, citrongræs og lidt spidskommen
Hak løgene helt fint og steg dem med hvidløg, kryggerier og karrypasta. Steg rejerne i et min og tilsæt hakkede tomater, ingefær og chili. Hæld kokosmælk, vand og mangostykker i og lad suppen stå at simre i ca. 15 min. Hak hvidkål helt fint og lig det i bunden af hver tallerken eller i suppen, lige før servering.