Indonesisk rejesuppe


Indonesisk rejesuppe med ingefær og mango (2 pers)

  • 1 stort løg
  • 1 stort fed presset hvidløg
  • 2 tsk rød karrypasta
  • 100g rejer
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ca. 1 dl kokosmælk
  • 3 blade hvidkål eller 2 håndfulde sprød salat
  • 2cm ingefær
  • 1/2 mango (kan til nød erstattes af fersken)
  • 1 dl vand
  • 1/2 chili
  • salt, peber, soja, koriander, citrongræs og lidt spidskommen

Hak løgene helt fint og steg dem med hvidløg, kryggerier og karrypasta. Steg rejerne i et min og tilsæt hakkede tomater, ingefær og chili. Hæld kokosmælk, vand og mangostykker i og lad suppen stå at simre i ca. 15 min. Hak hvidkål helt fint og lig det i bunden af hver tallerken eller i suppen, lige før servering.

Tags: , , , , , ,