Kylling med cashewnødder
Thai kylling med cashewnødder
- 300g kylling skåret i tern (uden lage eller vand)
- 1 1/2 dl ketchup
- 2 spsk fish sauce
- 2 fed hvidløg
- 1/2 finthakket løg
- 4-5 finthakkede forårsløg
- 1 tsk karrypasta
- 2 håndfulde frisk koriander
- lidt soja
- salt, peber
- en god håndfuld ristede cashewnødder
- broccoli
- soya
Steg hvidløg, løg og karrypasta. Tilsæt kylling og steg i et par minutter og tilsæt så ketchup og fish sauce til det karamelliserer lidt. Tilsæt soja, forårsløg, salt og peber og 1 håndfuld koriander kort før retten serveres. Hak evt. 1 håndfuld koriander og server i en skål som drys. Rist cashewnødder lysebrune på en tør pande og hæld over retten tilsidst.
Server evt stegt broccoli som tilbehør. Steg små broccoli buketter i lidt olie på en varm pande i et par min. Hæld lidt soya over og server.